Week van de scheidsrechter

Vanaf 30 september tot en met de volgende week zondag 8 oktober is er weer de traditionele week van de scheidsrechter. Uiteraard schenkt Sportclub Irene hier ook aandacht aan. Als een kleine blijk van waardering ligt er in de kantine na afloop van elke wedstrijd een smakelijke attentie klaar voor de scheidsrechter.

De landelijke tendens is helaas dat er steeds minder mensen bereid zijn om als wedstrijdleider spreek scheidsrechter te fungeren. Dit zien wij dit ook steeds meer terug bij onze eigen club. Op leiders van de senioren teams wordt al langer een beroep gedaan om zelf voor een scheidsrechter te zorgen. Dit lukt tot nog toe vrij aardig maar het kan beter! Bij de jeugdwedstrijden zou het eigenlijk geen probleem moeten zijn om de wedstrijden van scheidsrechters te voor zien maar helaas loopt het ook hier niet altijd van een leien dakje.

Heb je interesse voor het leiden van wedstrijden bij een van onze teams? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Rudy Klaassen, scheidsrechters coördinator senioren 06-46016608 of met Roel Bergmans, scheidsrechters coördinator junioren 06-50417860.  Zowel mannen/jongens  en vrouwen/meisjes worden uitgenodigd te reageren.

Het is immers nog altijd zo: ZONDER SCHEIDSRECHTER ROLT ER GEEN BAL!

Dank aan alle scheidsrechters !

Bestuur Sportclub Irene

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!