We4media en Sportclub Irene proosten op een succesvolle samenwerking

We zijn als We4media trots om deel uit te maken van de Noord-Limburgse gemeenschap, en we geloven sterk in het ondersteunen van lokale initiatieven die de gemeenschap versterken. Een van de manieren waarop we dit doen, is via onze samenwerking met Sportclub Irene, een bloeiende sportvereniging in Tegelen. Als Google certifieerde partner en Meta business partner bieden wij, We4media, specialistische online én offline marketingdiensten. Met het ontwikkelen van (complexe) website- en webshopoplossingen in combinatie met online marketing diensten beheersen we de zogenaamde online customer journey (de online klantreis) voor onze relaties.

De samenwerking tussen ons, Rob en Senn Friesen van We4media en Sportclub Irene is een perfect voorbeeld van hoe lokale bedrijven en sportverenigingen hand in hand kunnen gaan om de gemeenschap te versterken. Overigens hebben wij zelf ook een mooi verleden als oud-voetballers bij deze club.

Als een gevestigd digitaal marketingbureau begrijpen we het belang van online zichtbaarheid en effectieve communicatie. Online scoren is tegenwoordig cruciaal voor zowel bedrijven als sportverenigingen. Bij We4media begrijpen we ook dat sponsoring meer is dan alleen financiële steun. Het gaat om betrokkenheid en support als media-partner. Deze samenwerking heeft ook ons team geïnspireerd en gemotiveerd.

We4media kijkt uit naar een verdere connectie met de club en als echte verbinders komen we graag in contact met andere leden en sponsoren van deze mooie vereniging.

Graag tot ziens op of langs de velden van Sportclub Irene!

Rob Friesen
Senn Friesen

We4media | Marketing & communicatie

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!