UPDATE 3: Voorlopige teamindelingen jeugd seizoen 2022/2023

UPDATE: de voorlopige indeling van JO12 en JO13 zijn aan de lijst toegevoegd

Beste spelers, ouders, begeleiders,

De voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2022/2023 zijn grotendeels bekend. De indeling voor de leeftijdscategorie JO13 wordt op korte termijn nog herzien in verband met diverse aan- en afmeldingen. Dit is altijd weer een spannend moment. Iedereen ervaart dit anders. Voor de één is het vooral belangrijk om met vrienden of vriendinnen te voetballen en de ander wil het maximale uit zichzelf halen. Deze voorlopige indelingen zijn op een zo zorgvuldig mogelijke manier tot stand gekomen. Het doel van ons als vereniging is om zo veel mogelijk kinderen zo veel mogelijk te laten voetballen met plezier. Er kunnen nog altijd wijzigingen plaatsvinden de komende maanden, we vragen hiervoor jullie begrip.

Klik HIER voor de voorlopige indelingen, versie 3

Hoe is de voorlopige indeling tot stand gekomen?

Om te zorgen voor een zorgvuldige indeling zijn per leeftijdscategorie gesprekken geweest met trainers, leiders, coördinatoren en onze hoofd Jeugdopleidingen.

Waarom kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden?

Uit ervaring weten we dat er elk jaar in de zomerperiode nog spelers besluiten zich over te schrijven naar een andere vereniging, stoppen of zich nog aan melden bij Sportclub Irene. Iedere speler die zich nu nog afmeldt zorgt voor een wijziging. Aanmeldingen kunnen we alleen verwerken als er plek is binnen een team.

Ik ben het niet eens met de indeling, wat kan ik doen?

Op elke indeling zijn vanuit de eigen individuele situatie opmerkingen te maken. Die zullen er ook altijd blijven. Het is een enorme klus die we uiterst zorgvuldig hebben opgepakt. Daarbij hebben we alle mogelijke bronnen geraadpleegd als dat van toepassing was. Toch kan er nog een vraag of opmerking leven. Vragen stellen mag altijd, maar wel graag alleen per mail.

1. Geef duidelijk aan over welke speler het gaat en in welk team hij nu voorlopig is ingedeeld
  2. Geef aan waarover je vraag/opmerking gaat
  3. Wij staan altijd open voor tips en suggesties!

Stuur je e-mail voor 18 juli aanstaande naar jeugdvoorzitter@sportclubirene.nl

Niet alle teams hebben trainers en leiders, wat nu?

Helaas hebben we nog een aantal vacatures. We hopen dat zich hier nog kandidaten voor aanmelden en/of dat (meerdere) ouders dit op zich willen nemen. De teams zonder trainer en/of leider zullen worden uitgenodigd voor een gesprek, waarbij gezocht moet worden naar een oplossing. Zonder begeleiding kan een team niet starten.

Met sportieve groet,
Namens de coördinatoren, Jeugdcommissie, Technische commissie en het bestuur