Voetbal/muziekquiz Sportclub Irene geslaagd!

In het kader van “Sportclub Irene, meer dan alleen voetbal” vond vrijdag 21 april een gezellige quizavond plaats. In totaal 14 duo’s gingen strijden om de beschikbare prijzen. Hun kennis werd getest op gebied van voetbal en muziek.

Bedenker/quizmaster Rick Bonten had (op prachtige wijze) acht rondes in elkaar gezet, vier hiervan gingen over het voetbal en, je raadt het al, vier over muziek. De (zeker bij de oudere) alom bekende Panini-plaatjes kwamen voorbij, eredivisiespelers uit het huidige seizoen en logo’s van Europese- en regionale voetbalclubs. De muziekvragen kwamen allemaal uit de Top 2000, variërend van muziekfragmenten raden en de getoonde foto’s koppelen aan een artiest/band met nummer. Zeker de laatste ronde was een pittige. Twintig begintunes van een nummer, het eerste nummer duurde 20 seconden, het laatste één…..

Nadat de jury, bestaande uit Cristel en Raf Bonten, alle punten bij elkaar hadden geteld werd de eindstand gepresenteerd. De top vijf ging met een prijs naar huis. De Prosocks scheenbeschermers gingen naar Luca Orval en Sem Keijsers, die op de vijfde plaats geëindigd waren. Rens Vullings en Max Probst (plaats vier) en Giel Oehlen en Jan van Dijk (derde plaats) kunnen bij de Locomotief gaan genieten van een biermenu, Theo en Bram Vestjens, die als tweede eindigde, kregen een goed gevulde bon van Café Central. Het duo met de meeste punten, Sven Denessen en Léon Probst, gingen als winnaars naar huis met een Mystery-shirt!

                

We mogen terugkijken op een goed geslaagde avond, een avond die zeker, in welke vorm dan ook, een vervolg zal krijgen.

Klik HIER voor een sfeerrapportage van de quizavond!

Evenementencommissie Sportclub Irene

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email