UPDATE: VET houdt een voetbalinstuif op de Bakenbos! – AFGELAST

Helaas hebben wij als trainers en begeleiders van VET-Tegelen het besluit moeten nemen om de voetbalinstuif op 17 juni a.s. af te gelasten.

Wij zijn uiteraard wel nog voornemens om vanaf het komend seizoen weer gewoon door te gaan met in ieders geval de trainingen (en hopelijk ook wedstrijden). Heb je zin om hier aan deel te nemen, meld je dan even bij Miriam Probst, 06-20407518.

Verdere informatie over het komend seizoen zal snel via deze site volgen.

Met sportieve groet!
Trainers en begeleiders van VET-Tegelen

——————————————————————————————————————————————————————————————

Voetbal Extra Tegelen, kort genoemd VET, is voetbal voor mensen met een beperking maar vooral voor voetballers die wat ze kunnen graag willen laten zien en lol met elkaar willen beleven! VET voetbalt al jaren in Competitieverband bij de KNVB.

We willen in september weer starten met het nieuwe seizoen om weer in de competitie van de KNVB te voetballen. We willen sportieve mensen vragen of ze ook interesse hebben om bij VET te voetballen, zodat we een flinke club voetballers hebben waarmee we heerlijk wedstrijden kunnen voetballen en trainen.

Op 17 juni a.s. hebben we op de Bakenbos op de velden van Sportclub Irene een gezellige voetbalinstuif. Je hoeft geen lid te zijn bij Sportclub Irene of TSC’04, we willen gewoon veel voetballiefhebbers eens ontmoeten! De voetbalinstuif is van 10.30 uur tot 13.30 uur.

Deze instuif staat vol van verrassingen, de trainers van VET kun je natuurlijk ontmoeten, huidige leden en andere begeleiders, er is van alles te doen! Ook is er een hapje en een drankje. Ook hebben we een verrassings-gast, die we natuurlijk nog als verrassing bewaren!

We vinden het leuk om je te zien! Je mag dus ook je vriend, vriendin, ouders of begeleider meenemen om er een toffe dag van te maken!

We vinden het wel fijn als je even laat weten of je komt en met hoeveel personen. Stuur een app naar Jan Adams: 06 51108533

Hopelijk tot 17 juni!

Hartelijke groeten

Trainers en begeleiders van VET-Tegelen

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.