Vacature Teammanager 1ste elftal (vrijwillig M/V)

Na vele jaren teammanager te zijn geweest vindt de huidige teammanager, Roland Helmes, het tijd om het spreekwoordelijke stokje over te dragen aan een nieuw enthousiast persoon.

Hierdoor is er een Vacature van Teammanager voor het 1ste elftal (vrijwillig M/V) ontstaan.

Vanaf de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022 is ons 1ste elftal op zoek naar een enthousiaste TEAMMANAGER (M/V) die ons 1ste elftal organisatorisch gaat ondersteunen.

Als teammanager maak jij onderdeel uit van een ervaren kader en een jonge enthousiaste spelersgroep. Je bent in ieder geval op de wedstrijddagen aanwezig en jij zorgt  er mede voor dat de voorbereiding op de wedstrijd goed verloopt.

Jij zorgt er onder andere voor dat het vervoer geregeld is, dat de wedstrijdkleding en bijkomende materialen op tijd en in juiste conditie aanwezig zijn en dat de communicatie rondom het 1ste elftal goed afgestemd is.

Verdere bijkomende taken bespreken we graag met jou en worden altijd in en na goed overleg overeengekomen.

Je maakt onderdeel uit van het team en bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor alle leden van het team. In overleg met het kader en de TZ draag jij je steentje bij aan een goed georganiseerde competitie en deel je zo mee in het succes van ons vaandelteam.

De 3e helft hoort hier uiteraard ook bij.

Is deze mooie uitdaging iets voor jou of ken jij iemand die deze functie in wil vullen laat het ons weten, wij staan altijd open voor een gesprek.

Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie over deze functie neem dan geheel vrijblijvend contact op met Wim Daemen via 06-48761441.