UPDATE! Trainersbijeenkomst JO7 t/m JO10 2e seizoenshelft 2022-2023

Update: dinsdag is er geen trainersbijeenkomst. Teams kunnen dinsdag gewoon trainen en de trainers/leiders kunnen dan op de woensdag aansluiten bij de bijeenkomst.
Ook geïnteresseerde ouders zijn van harte welkom!

——————————————————————————————————————————————————————

Dinsdag 31 januari en woensdag 1 februari organiseren wij een belangrijke en interessante trainersbijeenkomst voor alle trainers uit de onderbouw (JO7 t/m JO10). Hierin worden de plannen besproken door Wouter van der Ent die hij heeft voor jullie.

Omdat jullie aanwezigheid vriendelijk op prijs gesteld wordt en we jullie ook allemaal verwachten zullen de trainingen voor de teams deze 2 dagen dan ook afgelasten.

Doel van de bijeenkomst is een kijkje in de keuken van onze Hoofd Jeugdopleidingen en onze ideeën voor de onderbouw op korte termijn en al vast een kleine inkijk naar volgend seizoen.

De bijeenkomsten duren van 18:30 uur – 19:15 uur. We verwachten alle trainers en leiders op de dag dat hun team zou trainen. Op deze manier denken wij dat het voor niemand een extra belasting is aanwezig te zijn en ook iedereen in de gelegenheid is.

We rekenen op jullie komst!

Met vriendelijke groeten,
Jeugdcommissie en Wouter van der Ent

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.