Super Sunday zit er op voor Cas en Giep!

Het was een dubbele Super Sunday bij Sportclub Irene! Op de eerste plaats omdat maar liefst zes seniorenteams thuis speelde, maar ook voor de beide heren Cas Huijs en Giep Schatorjé, spelend in Sportclub Irene JO11-3. Zij waren namelijk speler van de week bij de wedstrijd van het eerste team tegen MMC Weert. Maar voordat het zover was waren er op Sportpark de Bakenbos al  veel doelpunten gevallen, was er al volop spanning geweest, de nodige kansen gemist geworden, enzovoort, enzovoort. En zo kunnen er nog wel een aantal mooie voetbal clichés gebruikt worden….

Om 10 uur had Sportclub Irene 11 de eer om de dag af te trappen, een dag die overigens volledig gevuld werd met een prachtig zonnetje en een heerlijke temperatuur. Over Super Sunday gesproken… Maar helaas bleven de eerste punten van de dag niet binnenshuis, tegenstander sv Oostrum 3 bleek met 1-6 te sterk.

Een uur later was de aftrap van Sportclub Irene 2, op het hoofdveld tegen het tweede team van sv Blerick. Dankzij een doelpunt van Neke Driessen vlak voor tijd wisten de Tricoleres een verdiend gelijkspel eruit te slepen, 1-1.
Irene 2
Rik Wilms; Andy Hendrikx, Luc Beurskens (69.Jeroen Blom), Quinn Holten, Luca Orval; Jan van Rosmalen, Giovanni Romanesco, Daan Kuik; Neke Driessen, Mickey Gubbels, Nuri Kojil
49 (pen.) 0-1
89 Neke Driessen 1-1

Om 12 uur zouden drie wedstrijden beginnen. Inderdaad zouden, want de tegenstander van Sportclub Irene 10 kwam niet opdagen waardoor de spelers van het tiende als eerste gebruik konden maken van het terras. Sportclub Irene 6 lijkt straight op weg naar het kampioenschap, FCV-Venlo 5 werd met een 4-0 nederlaag terug naar het Ven gestuurd. En zo won het zesde hun 13e van de 14 gespeelde wedstrijden. Sportclub Irene 7 leverde een uitermate knappe prestatie door de nummer twee van de ranglijst, vv VOS 3 met 2-1 te verslaan!

En toen was het om half drie de beurt aan het eerste, en dus konden ook Cas en Giep aan de bak. Zoals elke keer werden ze overal bij betrokken en gaven toestemming aan trainer Angelo van Mil om met de voorgestelde tactiek te beginnen. En dat dit de juiste manier was bleek snel, met de rust stond Sportclub Irene met 3-0 voor. Na rust ging het helaas fout aan de Tegelse kant, kort voor tijd maakte de gasten uit Weert de 3-3. Maar gelukkig is de aanvoerder weer terug bij Sportclub Irene en maakte Sierd Janssen in de blessuretijd z’n derde van de dag, 4-3. En toch bleven de drie punten niet op de Bakenbos, nog verder in blessuretijd volgde nog de gelijkmaker, 4-4.
Irene 1
Jur Verstegen; Robin Beurskens, Daan van den Ham (Luc Beurskens), Dylan Peperkamp (Sentayehu Derks), Sten Jochijms (Nick Engels); Sam Vanmaris, Martijn Samson, Sam Houtermans; Sven Denessen; Pim Jochijms (Neke Driessen), Sierd Janssen
Sierd Janssen 1-0
Sierd Janssen 2-0
Dylan Peperkamp 3-0
Bram Meeuwissen 3-1
Ilias Dari 3-2
Cas Roelants 3-3
Sierd Janssen 4-3
Ilias Dari 4-4

Een spannende wedstrijd voor de twee boys van Sportclub Irene JO11-3, die gisteren overigens zelf met 11-3 gewonnen hadden bij sv Blerick JO11-4 en ongeslagen aan kop gaan!

Na afloop kregen ze uit dank beide een wedstrijdbal, voorzien van alle handtekeningen van de spelers van de selectie. Toch een mooi aandenken aan een leuke middag. Ze kunnen hun trainers in ieders geval uit gaan leggen hoe je makkelijk scoort (al weten ze dat al aardig, gezien hun uitslagen), maar ze hebben ook gezien hoe je de doelpunten makkelijk tegen kunt krijgen…

Het bleef overigens nog lang onrustig op Sportpark de Bakenbos. Het goede weer, live muziek van El Martino en Patrick Bos plus een drankje links en rechts waren hier debet aan…

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.