Sportclub Irene MO20 speelt de topper bij ST Roggel/SVVH MO20 met 3-3 gelijk.

18 maart 2023: ST Roggel/SVVH MO20 – Sportclub Irene MO20 3-3

Vandaag stond de wedstrijd op het programma tegen Roggel, een van de kanshebbers om het seizoen als kampioen af te sluiten. Een pittige wedstrijd dus.

Nadat we ons om 13:00 uur hadden verzameld arriveerden we kort voor 14:00 uur het sportcomplex van Roggel. Nadat de meiden zich hadden omgekleed werd er een stevige warming-up gedaan en werd de opstelling bekend gemaakt.

Iets later dan gepland begonnen we aan de wedstrijd en van meet af aan werd er door beiden teams stevig geduelleerd om elke bal, wat na 5 minuten resulteerde in een corner voor ons. De perfect genomen corner door Sterre, werd door Fleur snoeihard in de touwen geschoten en was het 0-1.

Wat jammer was, was dat het spel na deze vroege openingstreffer grimmiger werd en de scheidsrechter, in de ogen van Sportclub Irene, wat dubieuze beslissingen nam, wat leidde tot ergernis bij onze aanvoerdster, trainer en leiders. Tien minuten voor rust werd Lotte gepasseerd met een lob-bal en gingen we de welverdiende rust in met 1-1.

Na de rust was het Roggel die al na 2 minuten de leiding nam door Lotte uit te spelen. Ondanks ons overwicht in het veld, lukte het ons niet om de wedstrijd naar onze hand te zetten. In de 20e minuut kwamen we toch op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van Roggel mede dankzij “ storend “ werk van Evi. Amper twee minuten later was het de scheidsrechter die Roggel een penalty toekende voor een vermeende handsbal van Alissa. Gelukkig werd de penalty niet verzilverd. Ondanks dat ging onze trainer toch opheldering vragen bij de scheidsrechter. Helaas besloot de scheidsrechter niet het gesprek aan te gaan maar besloot hij de trainer van het veld te verwijderen. Vijf minuten voor het einde was het Isa die na een pittig duel en uit de draai de bal op miraculeuze wijze in de touwen schoot ( 2-3 ). Nu was het belangrijk om de rust te bewaren. In de laatste minuut wist Roggel dan toch nog de stand gelijk te trekken. Al met al mogen we toch tevreden zijn met deze uitslag zeker gezien het verloop van de wedstrijd.

Met sportieve groeten,
L.M.T.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email