Sportclub Irene JO19-1 sluit jaar op gezellige wijze af.

Zaterdagmiddag 17 december sloot Sportclub Irene JO19-1 een niet al te best verlopen najaarscompetitie af met een gezellige en geslaagde middag in de kantine. Naast alle kader- en teamleden waren ook de meeste ouders aanwezig. Één van de ouders, Rick Bonten, had een fantastische voetbalquiz in elkaar gezet. De spelers speelden de quiz samen met hun vader/moeder, spelers waarvan de ouder(s) niet aanwezig waren werden gekoppeld aan de kaderleden, waardoor er in totaal 15 teams ontstonden. Deze teams kregen in totaal zes ronden voorgeschoteld, per ronde een ander onderwerp. Zo waren er twintig vragen over de (bij de metname ouders) welbekende Panini-plaatjes, twintig logo’s van profclubs all over the world en twintig logo’s van amateurclubs uit de buurt moesten geraden worden, een ronde over transfers, twintig vragen over het huidige eredivisieseizoen en als afsluiting 25 vragen over het nog vers in het geheugen liggende WK. Nadat alle punten door de deskundige jury bij elkaar waren opgeteld bleken zoon en vader Probst maar liefst 340 van de in totaal mogelijk 412 punten verzameld te hebben. Hiermee wonnen ze de felbegeerde trofeeën en een Mystery Shirt. Met 42 punten achterstand werd het gelegenheidsduo Bjorn Mussers en Barry van den Ham tweede, op de derde plaatst eindigde Robin en Jean-Paul Beurskens.

Na afloop van de quiz werd, onder het genot van een drankje en hapje, met een schuin oog nog gekeken naar de meest zinloze wedstrijd die ooit bedacht is, de “strijd” om de derde plaats op het WK, andere leefden zich nog even uit op de nog aanwezige Beerpongtafels.

De dank richting de gulle sponsors en de quizmaster van deze leuke middag is groot!

Al snel in het nieuwe jaar begint Sportclub Irene JO19-1 al weer met trainen en wedstrijden, op weg naar de Voorjaarscompetitie, maar eerst even de Kerstdagen en Oud-op-Nieuw.

Klik HIER voor foto’s van de afsluiting.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!