Sportclub Irene JO15-1JM kampioen!

Sportclub Irene JO15-1JM heeft dankzij een krappe 3-4 overwinning in Maastricht bij RKASV JO15-1 het kampioenschap in de hoofdklasse 3e fase E voorjaar binnen gehengeld.

Dat ‘drie maal scheepsrecht’ niet altijd een fabeltje is bewijst het team van René Damen en Sem Keijsers dit seizoen. Na twee keer op de tweede plaats te zijn geëindigd zijn ze nu dus de allerbeste. En hoe!! Alleen bij de nummer twee, in Stein bij de Ster JO15-1, werd begin april met 4-4 gelijkgespeeld, alle andere wedstrijden werden (tot nu toe) gewonnen. Om tot deze titel te komen moesten wel heel wat kilometers afgelegd worden. Twee teams (sv Blerick en ST GFC’33/sv Lottum) in de buurt, alle andere tegenstanders kwamen uit de buurt van Weert en Zuid Limburg.

Sportclub Irene JO15-1JM is gedurende het seizoen een team geworden waarin plezier en ontwikkeling hand in hand zijn gegaan. De trainingsopkomst was hoog, de motivatie en inzet goed. En daar zijn ouders die betrokken zijn ook altijd belangrijk in. Kortom, een zeer verdiend kampioenschap!

Om het seizoen op een passende wijze af te sluiten is winst in de laatste wedstrijd van dit seizoen, volgende week thuis tegen Daalhof JO15-1 (ook uit Maastricht), wenselijk. Om 13 uur is de aftrap, iedereen is welkom om de kampioenen aan te komen moedigen.

Klik HIER voor foto’s en video’s van de wedstrijd en huldiging!

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!