Sportclub Irene 6 Kampioen 2023-2024

Noud Wijnhoven en Rob Haenraets hebben dit seizoen eindelijk het kampioens elftal gekregen waar ze van droomde. Waar het seizoen begon met een uitschakeling in de beker vlogen de mannen in de competitie uit de startblokken met 10 overwinningen op rij waaronder zelfs een 15-0 en 11- overwinning. Tegen Blerick werd het eerst puntverlies geleden, 0-0.

Na 17 ongeslagen wedstrijden was het tijd voor de kampioenswedstrijd tegen nummer 2 van de competitie Venray. Alleen een overwinning telde en was genoeg.

Zondag 14 april werd er al om 08:45 verzameld op de Bakenbos voor een uitmuntend verzorgd ontbijt door Barry van de Ham. De zenuwen waren her en der goed te merken. Om 11:00 uur werd er afgetrapt.

Sportclub Irene 6 liet meteen zien dat alleen genoegen werd genomen met een overwinning. Na enkele kansen scoorde Irene de 1-0 uit een hoekschop, dit was tevens de ruststand. Onder luid applaus van de geweldige supporters werd tussendoor de thee opgezocht. De tweede helft zal door vele nog lang herinnerd worden, niet alleen door de enorme spanning, het zenuwslopende einde en de gemiste kansen maar vooral door de trieste aftocht van man of the match Ivo Schraven. Door een botsing met Haaland en ongelukkige val werd de arm op liefst drie plaatsen gebroken.

De 1-0 stand stond nog steeds op het bord in het voordeel van Sportclub Irene 6. Het eindsignaal klonk en er volgde een orkaan van vreugde, Sportclub Irene 6 is KAMPIOEN!!! Na de wedstrijd werd de schaal uitgereikt door niemand minder dan onze René aan aanvoerders Cas Dings en Mitch van den Berg.

Dank aan alle supporters voor de super support en het geweldige feest.

Forever Irene 6, Irene 6 forever

Zijn er foto’s van gemaakt? Jazeker, klik HIER

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!