Siem en Xavi leiden Sportclub Irene 1 naar een overwinning

Op een zeeeeeer natte zaterdagavond, 4 november, stond de dubbele ontmoeting tussen Sportclub Irene en vv Baarlo op het programma.

Nadat de tweede teams van beide clubs op veld 4 (???) met 1-1 gelijk hadden gespeeld (het doelpunt van Sportclub Irene werd gescoord door Maik Felten), was het de beurt aan de beide eerste teams van deze verenigingen, uiteraard gewoon op het hoofdveld. En dus ook de beurt aan de spelers van de week, Siem Timmermans en Xavi Sahr, om in actie te komen. Vanaf minuut één werden zij overal bij betrokken.

Heel veel regendruppels later konden beide spelers van Sportclub Irene JO11-1 feestvieren met de spelers van het eerste team, vv Baarlo werd met een 3-0 nederlaag terug over de Maas gestuurd. Jeffrey Bömers was twee maal succesvol, de derde goal voor de Tricolores werd uit de vrije trap gemaakt door Dylan Peperkamp.

Na afloop werden beide spelers van de week bedankt voor hun diensten en kregen zij van de twee spelers van de wedstrijd, Maik Felten en Dylan Peperkamp, een mooi aandenken aan deze avond. Hierna kon het feest in het café, euh kantine losbarsten en werd er gezellig, samen met de spelers van vv Baarlo, nog een pilsje gedronken en de wedstrijden geëvalueerd.

   

Sportclub Irene 2
Jur Verstegen; Wadie Boudaoud, Jeroen Blom, Timo Geijbels (68.Achraf Dakir), Luca Orval (68.Sam Vanmaris); Quinn Holten, Julian Bossinga, Andy Hendrikx (46.Sem Keijsers); Bas Timmermans (46.Mert Akozbek), Maike Felten (85.Justin Kusters), Max Probst
23 Maik Felten 1-0
43  1-1

Sportclub Irene 1
Rik Wilms; Robin Beurskens, Jitse Janssen, Dylan Peperkamp, Nick Engels; Daan Kuik (80.Sam Vanmaris), Jeffrey Bömers, Giovanni Romanesco (61.Quinn Holten); Pim Jochijms (46.Andy Hendrikx), Mickey Gubbels, Neke Driessen
18 Jeffrey Bömers 1-0
38 Jeffrey Bömers 2-0
78 Dylan Peperkamp 3-0

Klik HIER voor alle spelers van de week

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!