Siem en Bas spelers van de week bij verliezend Sportclub Irene 1

Siem van Deuzen en Bas Dings hadden de eer om op een koude zondagmiddag 15 oktober spelers van de week te zijn bij de tweede thuiswedstrijd van het eerste van Sportclub Irene tegen DVO. Ze werden de gehele middag bij alles wat er gebeurde rond het team betrokken.

Na een enerverende wedstrijd waarin veel gebeurde ging de winst uiteindelijk naar de gasten uit Sittard, 1-2.

Rik Wilms; Jitse Janssen, Dylan Peperkamp, Sam Houtermans; Né Driessen (65.Andy Hendrikx), Sentayehu Derks (46.Sierd Janssen – 93.Mickey Gubbels), Robin Beurskens, Daan Kuik, Nick Engels; Sven Denessen (65.Pim Jochijms), Jeffrey Bömers
20 Raf Erps 0-1
47 Jesse Oberije 0-2
77 Sierd Janssen 1-2

Na afloop werd de jongste speler van het veld, Robin Beurskens, verkozen als man van de wedstrijd. Siem en Bas mochten een door de selectie gesigneerde bal in ontvangst nemen.