Seizoensopening senioren zeer geslaagd!

Op een zonnige zondag 1 oktober 2023 stond voor zowel het eerste als tweede team van Sportclub Irene de eerste thuiswedstrijd op het programma. En dat is een reden om er een feestelijk tintje aan te geven! Beide teams waren de competitie een week eerder begonnen met een nederlaag, dus er viel wel wat goed te maken.

Om 11 uur werd de aftrap van deze dag verricht door het tweede elftal in de wedstrijd tegen MVC’19 2. Een veel sterker Sportclub Irene won de wedstrijd met 1-0 door een doelpunt van Julian Bossinga, maar als de kansen ook maar een beetje beter benut werden hadden er veel meer goals kunnen/moeten vallen. De eerste drie punten voor het tweede zijn binnen, de eerste drie punten van de dag zijn binnen!

Kyle Sanders; Wadie Boudaoud, Daan van den Ham (3.Luc Beurskens), Quinn Holten, Luca Orval (46.Achraf Dakir); Jan van Rosmalen, Julian Bossinga, Andy Hendrikx (74.Noah Arssi); Daan Dijkman (16.Pim Jochijms), Mickey Gubbels, Max Probst (74.Nuri Kojil)
21 Julian Bossinga 1-0

Om half drie was het de beurt aan het eerste elftal, maar voordat daar de bal ging rollen werd er eerst afscheid genomen van twee clubiconen, Lars Curvers en Casper Vermeulen. Beide spelers zijn in totaal goed voor ruim 360 wedstrijden in het eerste team.

https://sportclubirene.nl/lars-en-casper-zeggen-vaarwel/

De aftrap werd verricht door de twee Spelers van de Week, Siem Stapel en Damin Curuk. Beide spelers van Sportclub Irene JO10-1 mochten de gehele middag met het eerste team meelopen. In het kleedlokaal, balletje trappen met de reservespelers tijdens de warming-up, bij de teambespreking aanwezig zijn en tijdens de wedstrijd zaten ze tussen de reservespelers op de bank. Na afloop van de wedstrijd kregen ze een door de gehele selectie gesigneerde bal.

https://sportclubirene.nl/siem-en-damin-helpen-sportclub-irene-1-aan-eerste-overwinning/

Het eerste team volgde het goede voorbeeld van het tweede door ook hun wedstrijd te winnen. Tegenstander vv Spaubeek werd met 4-0 naar huis gestuurd. Ook de tweede drie punten van de dag was binnen!

Rik Wilms; Jitse Janssen, Martijn Samson (85.Andy Hendrikx), Sam Houtermans; Sentayehu Derks (67.Sven Denessen), Robin Beurskens, Jeffrey Bömers, Daan Kuik; Neke Driessen, Mickey Gubbels (75.Pim Jochijms), Nick Engels
65 Nick Engels (pen.) 1-0
68 eigen goal 2-0
84 Sven Denessen 3-0
86 eigen goal 4-0

De penningmeester van de verkoop van de loten ging op het eind van de dag met een grote glimlach naar huis! Het was enorm druk langs de kant waardoor er veel geld in de kas van de jeugd terecht komt. En de winnaars van de twee Mystery-shirts en levensmiddelenpakket waren gelukkige personen.

Nadat de ballen opgeruimd waren ging de barbecue aan voor het hoogtepunt van de dag, Wurst en Weisse voor een schöne Preis! Veel spelers van teams die al eerder op de dag hadden gespeeld hadden zich er zelfs voor opgeofferd om de hele middag op het terras door te brengen, de spelers van het eerste en tweede team sloten zonder problemen aan. Dat het nog lang onrustig op Sportpark de Bakenbos bleef zal geen verrassing zijn.

Zijn er ook foto’s van deze dag? Natuurlijk!

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!