Schreurs Winters en Verstraelen bundelen hun krachten!

Beste leden,

onderstaand bericht heeft onze hoofdsponsor, Schreurs Winter accountants, deze week de deur uit gedaan:

Graag willen wij u het heugelijke nieuws mededelen dat Schreurs Winters accountants & bedrijfsadviseurs en Verstraelen accountants en adviseurs per 1 juli 2023 hun krachten bundelen en als één bedrijf verder zullen gaan. Door deze samenwerking ontstaat een accountantskantoor met circa 25 medewerkers, waarbij nog meer expertise op het gebied van accountancy, fiscaliteiten en salarisverwerking in huis is, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

De samenwerking zorgt niet alleen voor een verrijking van kennis en ervaring, maar ook dat wij in staat zullen zijn u nog sneller en efficiënter van dienst te zijn. Vanaf 1 juli 2023 zullen we dan ook beoordelen hoe we dat voor u het beste kunnen invullen.

Om onze samenwerking te optimaliseren zullen wij onze werkzaamheden vanaf 1 juli 2023 uitvoeren vanuit onze gezamenlijke locatie in Villa Tegula, gelegen op de Kaldenkerkerweg 33-1 te Tegelen.

Wij hopen op een nog betere en succesvollere samenwerking. Ons gezamenlijke team staat vanaf 1 juli 2023 voor u klaar en u bent dan ook van harte welkom op deze locatie. De deur staat open en de koffie staat klaar!

Locatie:
Villa Tegula
Kaldenkerkerweg 33-1
5932 CT Tegelen

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.