sc Heerenveen belegt trainingskamp in Tegelen

In het weekend van 5 t/m 7 januari was sc Heerenveen bij TSC’04 en Sportclub Irene te gast als voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Waar veel clubs in deze tijd de zon opzoeken kwam de ploeg uit Friesland voor een mini-trainingskamp naar Tegelen. Vrijdag werd er op het natuurgras van TSC’04 hard getraind, zaterdag stond een vriendschappelijke pot tegen Almere City op het programma. Vanwege de natte weersomstandigheden werd, na een goed overleg met Bilderberg Château Holtmühle (uitvalbasis van de Friese ploeg), de wedstrijd afgewerkt op het kunstgrasveld bij Sportclub Irene. In totaal werd er viermaal 30 minuten gevoetbald, Almere City won, na een 0-4 tussenstand, uiteindelijk met 2-4. De doelpunten voor sc Heerenveen werden gemaakt door Simon Olsson en Pelle van Amersfoort, voor Almere City waren Rajiv van la Parra, tweemaal Layee Kromah en José Pascu trefzeker.
Zondag kroop de ploeg van trainer Kees van Wonderen, inclusief alle trainers en begeleiding, op een mountainbike en werden, onder begeleiding van twee MTB-ers die de weg kende, de bossen rond de Bakenbos onveilig gemaakt. En zo werd het voor sc Heerenveen toch ook nog een beetje een internationaal trainingskamp, de Duitse grens werd overschreden…  Na het eten van een stuk echte Limburgse vlaai vertrokken de heren ’s middags weer naar Friesland en zat het trainingskamp er op.

Zaterdag wacht een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle voor de competitie.

Klik HIER voor een sfeerimpressie van het trainingskamp en foto’s van de wedstrijd.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.