Onze papa is leider én sponsor!

Het is Bér Vinken die Customs Support Safety benadert om een keer om tafel te gaan en om een keer een kopje koffie te drinken in de kantine van Sportclub Irene. Een lekker kopje koffie staat altijd klaar bij Sportclub Irene en gaat er altijd wel in bij papa! Zodoende schuift hij enkele dagen later bij Bèr aan. Helemaal achterin, in de hoek van de koffiecorner. Hier heeft Bèr zijn eigen plek verworven op de bank. Iedereen bij Sportclub Irene weet wie Bèr Vinken is! Na eerst wat over koetjes en kalfjes te hebben gepraat stelt Bèr de vraag of Customs Support Safety niet nog ergens wat geld in het spreekwoordelijke laatje heeft liggen voor Sportclub Irene. De vraag komt niet helemaal onverwacht en de vraag is eigenlijk ook helemaal niet zo gek. De zoon van Bèr, Robert, is immers werkzaam bij Customs Support Safety als Team Leader Planning. Robert is dus de collega van onze papa. Bèr laat in het gesprek al snel merken dat Bèr meer van het aangaan van langdurige relaties en partnerschap is. Iets waar Customs Support Safety 100% achter staat. Het opbouwen van langdurige relaties en het aangaan van partnerschappen om zo samen te kunnen bouwen aan de toekomst en elkaar daar waar het kan versterken. Verder is Justin Kusters, speler van Sportclub Irene 4 en jeugdleider, inmiddels ook een collega van papa en Robert. Justin maakt deel uit van hetzelfde team als Robert binnen Customs Support Safety. Trouwens, de papa en mama van Justin Kusters werken ook allebei bij Customs Support Safety! Die Bèr weet wel wie die kan benaderen voor wat sponsoring voor zijn club.

   

Customs Support Safety houdt zich overigens bezig met het detecteren van mogelijk schadelijke en giftige gassen in zeecontainers. Door deze containers direct voorafgaand aan het betreden op gas te meten kan Customs Support Safety voorkomen dat de medewerkers blootgesteld worden aan schadelijke en giftige gassen. Tevens heeft Customs Support Safety de mogelijkheid om containers die te veel gas bevatten te ventileren zodat de gassen uit de container worden gehaald en dat de container enkele dagen later zonder te hoge concentraties gas veilig door de medewerkers gelost kan worden. Vanuit de 2 kantoren in Venlo en Rotterdam worden dagelijks, onder andere door Robert Vinken, meer dan 30 gasmeetkundigen aangestuurd die overal in Nederland deze gasmetingen uitvoeren!

Nu zijn jullie op de hoogte wat Customs Support Safety precies doet en wat de relatie is tussen mijn vaders werk en Sportclub Irene waar wij lid van zijn.

Heb je vragen over Customs Support Safety? Dan kun je altijd terecht bij onze vader Rob Gielen op telefoonnummer 06-29561100 (https://www.customssupport.nl/nl). Ook bij Customs Support Safety staat de koffie altijd klaar!

Vince Gielen JO11-4  & Raff Gielen JO9-1

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.