Lars en Casper zeggen vaarwel!

Voorafgaand de eerste thuiswedstrijd van Sportclub Irene 1 (tegen vv Spaubeek) werd er afscheid genomen van twee “oude rotten”: Lars Curvers en Casper Vermeulen.

Lars Curvers maakte op z’n 18e, in het seizoen 2014/15, z’n debuut voor het eerste team, waarvoor hij in totaal 179 wedstrijden heeft gespeeld. Als de twee seizoenen tijdens de coronaperiode niet onderbroken waren was dit aantal veel hoger geweest. Zowel in de jeugd als met het eerste team (in het seizoen 2016/17) werden veel kampioenschappen gevierd. Lars voetbalt nu met z’n vrienden in het zesde team van Sportclub Irene.

Casper Vermeulen heeft in totaal 187 wedstrijden voor het eerste team gespeeld waarvoor hij in het seizoen 2013/14, op 19-jarige leeftijd, zijn debuut maakte. Casper is in de jeugd van VVV’03 begonnen, daar snel ontdekt door VVV-Venlo. Samen met Lars is Casper in het seizoen 2016/17 kampioen geworden.  Na twee seizoenen lid te zijn geweest van de Venlosche Boys is Casper in het seizoen 2021/22 weer terug gekomen op het oude nest. Hij gaat “afbouwen” bij zijn vrienden in het derde team.

Sportclub Irene dankt Lars en Casper voor de vele minuten, de vele doelpunten, de vele verdedigende acties, de vele strakke ballen, de vele tackles, de vele aanwijzingen, de vele “derde helften” en de vele andere momenten tijdens hun periode voor ons vaandelteam.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!