UPDATE! Kunstgrasveld feestelijk geopend (met foto’s)

Op een zonovergoten Sportpark Bakenbos werd zaterdag 13 mei het nieuwe kunstgras-hoofdveld van Sportclub Irene officieel geopend. Daarmee kwam een langgekoesterde wens van Sportclub Irene in vervulling.

Onze vrijwilligers hadden de laatste dagen hard gewerkt om het veld op tijd gereed te krijgen. Zo hingen de reclameborden keurig langs de lijn en kwam het rood-wit-blauw van de tricolores in versierselen op het veld goed terug.

De jongste jeugd van onze vereniging mocht het spits afbijten en de eerste partijtjes op het nieuwe veld spelen. Vervolgens was het tijd voor de officiële opening die werd verricht door wethouder en erelid Frans Schatorje namens het gemeentebestuur.

Na een dankwoordje van voorzitter Tom Orval mocht de wethouder als openingshandeling de eerste penalty nemen. Gevolgd door gemeenteraadsleden Hay Janssen en Teddo Peulen.

Vervolgens nam de jeugd het veld definitief in bezit en bleef deze nog lang voetballen op het kakelverse kunstgras en was de openingshandeling voorbij.

Sportclub Irene dankt alle vrijwilligers van de club die hard gewerkt hebben om deze officiële opening een succes te maken.

Laten we het nu gaan benutten en er heel veel op voetballen!

Klik HIER voor de  foto’s van deze feestelijke opening.

Bestuur Sportclub Irene

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.