Koninklijke Onderscheiding Wim Daemen

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen is ons erelid Wim Daemen dit jaar gedecoreerd in de orde van Oranje Nassau. Hij ontving de onderscheiding van burgemeester Scholten in het Venlose stadhuis in aanwezigheid van zijn directe familie.

          

Wim Daemen is sinds 1985 verbonden als vrijwilliger aan Sportclub Irene. Hij is destijds meteen als bestuurslid ingestapt. Sindsdien is hij onafgebroken in diverse rollen actief geweest bij Sportclub Irene. Dit betekent dat hij zich al 38 jaar als vrijwilliger inzet voor. onze vereniging.

De laatste jaren is Wim als bestuurslid actief met speciale aandacht voor het seniorenvoetbal en de selectie van Sportclub Irene. Daarbij vertegenwoordigt hij het bestuur bij alle thuis- en uitwedstrijden van het eerste elftal.

Wim heeft zich in de afgelopen 38 jaar met hart en ziel ingezet voor de club. Voor zijn jarenlange verdiensten is hij in 2012 door de vereniging als erelid benoemd.

     

Sportclub Irene feliciteert Wim Daemen en zijn familie van harte met de Koninklijke onderscheiding. We hopen dat Wim nog lang als vrijwilliger verbonden blijft aan onze club.

      

Bestuur Sportclub Irene

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email