Koninklijke onderscheiding Ber Vinken

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen is ons erelid Ber Vinken dit jaar gedecoreerd in de orde van Oranje Nassau. Hij ontving de onderscheiding van burgemeester Scholten.

Ber Vinken is al sedert 1972 lid van Sportclub Irene. Eerst jarenlang als actieve voetballer. Later heeft Ber zich op diverse wijzen verdienstelijk gemaakt voor de club. Zo heeft hij vanaf 1996 jarenlang aaneengesloten zitting heeft gehad in het bestuur van onze vereniging waar hij verschillende bestuursfuncties heeft bekleed. In 2011 is hij uit het bestuur gestapt, maar is hij als actieve vrijwilliger binnen diverse commissies continu actief gebleven voor de vereniging tot de dag van vandaag. Vorig jaar heeft Ber opnieuw zitting genomen in het bestuur.

Vanuit zijn diverse functies heeft Ber zich altijd met hart en ziel ingezet voor Sportclub Irene. Voor zijn jarenlange verdiensten is hij in 2011 door de vereniging als erelid benoemd.

Sportclub Irene feliciteert Ber Vinken en zijn familie van harte met de koninklijke onderscheiding en hoopt dat Ber nog lang als vrijwilliger bij de vereniging betrokken zal blijven.

Bestuur Sportclub Irene

                                

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.