Komende vrijdag resterende 33 minuten Sportclub Irene 2 tegen Helden

Komende vrijdag worden de laatste (minimaal) 33 minuten uitgespeeld van de wedstrijd tussen Sportclub Irene 2 en vv Helden 2. Deze wedstrijd werd afgelopen zondag in de 57e minuut gestaakt na een dubbele onderbeenbreuk van een speler van Helden en doorvoetballen even geen prioriteit had. Het spreekt voor zich dat we de speler van Helden heel veel sterkte en een voorspoedig herstel toewensen.

Om 19.30 uur wordt de wedstrijd hervat met een 1-0 voorsprong voor Sportclub Irene. Nog even ter herinnering dat de Tricolores bij winst de eerste periodetitel binnen hebben.

Nou begint er om 20 uur in de kantine een leuke activiteit waar heel veel mensen zich voor hebben aangemeld. Het zou tof zijn als alle deelnemers een half uurtje eerder komen om hun clubgenoten een extra steuntje in de rug te geven. Supporters die niet aan de activiteit deelnemen zijn uiteraard ook welkom.

Tot vrijdag.