Kokkerellen bij de Buitenspelval!

Drie weken na de gezellige spellenmiddag stond de vierde editie van de Buitenspelval van dit seizoen alweer op het programma. En deze keer moest er gewerkt gaan worden, want de bewoners van de Nieuwe Munt en de spelers van Sportclub Irene JO15-3 gingen gezamenlijk koken! Een verse paprikasoep moest op tafel komen, en daar werden alle voorbereiding voor getroffen. Nadat alles klein gesneden was, was het de beurt aan de chef-kok om er wat van te maken.

In de tijd dat de soep stond te pruttelen was het woord aan Marcel, die, bijgestaan door Ellie, letterlijk en figuurlijk liet “zien” hoe het is om blind te zijn. Hoe herken je de muntstukken, hoe is het om te lopen terwijl je niks ziet? De aanwezigen hingen aan de lippen van Marcel, en in dit geval alleen figuurlijk. Na het geslaagde item van Marcel moest er natuurlijk geproefd worden of ook de soep geslaagd was. Nou, één woord: heerlijk!

Over een aantal weken, op woensdag 10 mei, is iedereen weer bij elkaar voor de laatste “thuiswedstrijd” van de bewoners van de Nieuwe Munt, nog gevolgd door het bezoek aan de wedstrijd van de jongens van Sportclub Irene, anderhalve week later.

Klik HIER om de foto’s te bekijken.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.