Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.

Afgelopen vrijdag 28 juni werd de aftrap gegeven voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025. Alle spelers en kaderleden werden welkom geheten en onder andere toegesproken door onze hoofdtrainer Angelo van Mil. Hij blikte kort terug op een seizoen met twee “gezichten”.

Voor wat betreft het 1ste elftal was de eerste helft van het seizoen niet bijzonder. Het herstel  kwam er in de tweede helft maar het was allemaal toch net niet goed genoeg om een prijs te pakken. Het 2e elftal pakte wel een prijs in de vorm van een periode titel maar moest in de nacompetitie hun meerdere erkennen tegen het 2e elftal van vv Helden. Helden won uiteindelijk de nacompetitie en promoveerde naar de reserve 1ste klasse.

Dan vooruit kijken. In het nieuwe seizoen komen de volgende spelers onze selectie versterken.
Vanuit de eigen JO19 jeugd;
Achraf Dakir en Tijn Propst
Van buitenaf;
Van Venlosche Boys; Amine Bachiri
Van VVV-Venlo; Nadir Marguaa
Van Venlosche Boys; Finn van de Ven
Van vv Reuver; Erhan Yazici
Verder zal het kader versterkt worden door Peter Geraads. Peter wordt onze nieuwe sportmasseur cq verzorger en is afkomstig van HBSV Hout-Blerick.
Uiteraard wensen wij alle nieuwkomers veel plezier en succes bij onze selectie.

De 1ste training zal op vrijdag 9 augustus om 19.30uur beginnen. De 1ste bekerronde staat voor zondag 1 september op het programma en de 1ste competitie wedstrijd start zondag 22 september.

Natuurlijk zijn we zeer benieuwd naar de competitie indeling voor het nieuwe seizoen. Enkele trainers van 1ste teams hebben in de lokale pers al hun voorkeur uitgesproken om wedstrijden te kunnen spelen in Groot Venlo waar Tegelen ook bij hoort. Aanstaande vrijdag 5 juli zal de KNVB de indeling publiceren en dan weten we waar we aan toe zijn.

Ook werden na afloop van de bijenkomst de mondelinge overeenkomsten, die wij in de winter al met Angelo van Mil en Koen Verheijen gemaakt hadden om de contracten met minimaal 1 jaar te verlengen geformaliseerd. Dit werd gedaan door het tekenen, in het bijzijn van voorzitter Tom Orval, van de officiële contracten.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.