• Beste leden, 

  Zo aan het eind van 2020 willen we samen even kort terug- maar vooral vooruitkijken. Een jaar waarin we allemaal even met de neus op de feiten zijn gedrukt en tot het besef zijn gekomen dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Een jaar ook waarin we ons noodgedwongen voornamelijk op de zaken moesten richten die echt cruciaal zijn. 

  Onze vereniging heeft geprobeerd er in deze periode zoveel mogelijk voor jullie te zijn. Zeker in de lente- en zomermaanden, toen het even kón, speelde de club vaak de rol van uitlaatklep. Even lekker een balletje trappen, een wedstrijdje kijken of bijpraten op het terras of in de kantine. Even de zorgen vergeten. 

  In deze periode zagen we de kracht van onze vereniging terug. Als teamgenoten, vrienden en bekenden kwamen we even bij elkaar op de Bakenbos. We konden de dagelijkse routine even doorbreken door samen de wei in te gaan.Weer even beseffen hoe fijn het is om in teamverband te sporten en samen te zijn. 

  We hopen van ganser harte dat dit in het nieuwe jaar weer snel het geval zal zijn. Want wat zijn we er allemaal aan toe! Nog even geduld zullen we echter moeten opbrengen. Nog even en we mogen weer.

  Het bestuur van Sportclub Irene wenst jullie samen met jullie naasten hele fijne feestdagen toe. Ook deze zullen dit jaar bijzonder zijn. Blijf in goede gezondheid en geniet van deze dagen en elkaars gezelschap. Hoe beperkt ook.

  Voordat we het weten is het nieuwe jaar daar en kunnen we snel weer onze gezamenlijke hobby uitoefenen: Lekker voetballen! 

  Jullie vereniging zal er klaar voor zijn! 

  We hopen jullie snel weer te zien op de Bakenbos.

  Blijf gezond. Er is niks belangrijker dan dat! 

   

  Hartelijke groeten

  Bestuur Sportclub Irene

  Jeroen, Rowdy, Stefan, Wim, Hans en Tom 

rfwbs-slide