Kampioenswedstrijd Sportclub Irene 4; BIER 1,- EURO op Bakenbos (14-05)

Het is niet meer de vraag of, maar wanneer Sportclub Irene 4 kampioen wordt. De wedstrijd tegen nummer twee Wittenhorst werd met 1-0 gewonnen en hierdoor staat Sportclub Irene 4 nu vier punten voor. Nu Wittenhorst afgelopen weekend verloren heeft bij IVO hoeft Sportclub Irene in de resterende drie duels nog maar drie punten te pakken om zich tot kampioen te kronen.

De eerste kans om kampioen te worden is komende zondag 14-05. Sportclub Irene 4 gaat dan op bezoek bij goede buur TSC’04. Trainer Bram Vestjens en zijn staf hebben, in overleg met het bestuur van Sportclub Irene, mooie acties op touw gezet. Deelnemen aan deze mooie acties kan, maar hier zijn wel wat voorwaarden aan verbonden:
– Kom ons 4e elftal aanmoedigen op Sportpark Bakenbos (bij TSC’04).
– Op vertoon van dit verslag aan de bar betaal jij slechts 1,- euro voor je biertje*
– Maak filmpjes en foto’s van de wedstrijd, het barpersoneel kan hier naar vragen als er getwijfeld wordt of je het 4e elftal wel echt hebt aangemoedigd.
– De eigenaar van het mooiste spandoek krijgt een meet & Greet met zijn/ haar idool van Sportclub Irene 4.

Er zijn verschillende festiviteiten gepland:
– Tijdens de wedstrijd is er een dj aanwezig. (FAKE TITS)*
– Er zullen meerdere (ex)profvoetballers aanwezig zijn met wie de kids (of de dames) op de foto kunnen. Denk aan o.a. Ferry de Regt en Mat Colbers.
– Eredivisievoetbal wordt live uitgezonden in de kantine.
– ‘Engelbewaarder’ wordt meerdere keren gedraaid in de kantine.
– Na bestelling en betaling worden er hapjes en drankjes verzorgd.
– Gratis genieten van het mooie weer
– Opening kunstgrasveld zodat de kinderen lekker op het kunstgras kunnen voetballen en zo het echte gras goed blijft zodat Irene 4 haar wedstrijden op echt gras kan blijven spelen.
– Gratis parkeren voor de deur.
– Onbewaakte fietsenstalling
– Overdekt terras (voor max. vijf personen)

Wil jij dit alles van dichtbij meemaken. Ben op tijd op sportpark Bakenbos om onze jongens aan te moedigen en er daarna een mooie dag van te maken. Want ook als Sportclub Irene 4 komende zondag geen kampioen wordt, gaan al deze festiviteiten gewoon door. En het mooie hieraan is; als het nu niet lukt, zetten we al deze festiviteiten volgende week zondag nogmaals op.

Aanmelden voor de wedstrijd en de bijbehorende activiteiten kan door een mail te sturen naar trainer Bram Vestjens of het bestuur van Sportclub Irene. Wees er snel bij. Na de 5000e bezoeker zullen de poorten sluiten en kun je helaas niet bij deze mooie dag aanwezig zijn!!

* 1,- euro per 120 ml.
*De dj is aanwezig, maar als hij in de basis staat zal hij niet draaien.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email