Kampioenen ?!

Terwijl ons 1ste elftal nog vol aan de bak moet om degradatie te ontlopen zijn er maar liefst 4 senioren teams die nog volop strijden voor het kampioenschap in hun klasse.

Het 4e elftal staat er wat dat betreft het allerbeste voor. Aanstaande zondag 14 mei om 10.00uur spelen zij een uitwedstrijd tegen het 4e elftal van onze buren TSC’04 voor het kampioenschap. Bij winst is het zo ver en mogen zij zich tot kampioen kronen en zullen de spelers en leider Bram Vestjens ongetwijfeld uit hun dak gaan!!

Het 5e elftal staat in hun klasse op pole position, met één verliespunt minder als hun directe concurrent Sportclub Leeuwen 3. Nog 3x maal winnen en ze zijn kampioen. Makkelijker gezegd dan gedaan maar het gaat er steeds beter uit zien voor dit team. De spreekwoordelijke road to victorie ligt open!

Het 8ste elftal staat met nog 2 wedstrijden te gaan op de 1ste plaats. Hun directe concurrent is het 3e elftal van vv Kessel. Kessel heeft 3 punten minder dan het 8ste elftal maar ook een wedstrijd minder gespeeld. Hier gaat zeer waarschijnlijk het doelsaldo een doorslaggevende rol spelen.

Dan het 10e elftal. Het jonge team staat punt gelijk met het 8ste elftal van Wittenhorst aan kop. Aanstaande zondag spelen de tricolores uit tegen…. Wittenhorst 8. De winnaar mag zich zo goed als zeker kampioen wanen. Spelen de teams gelijk zal ook hier het doelsaldo van doorslaggevende betekenis zijn.

Namens het bestuur allemaal heel veel suc6 in de laatste fase van de competitie!

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!