Jayson van den Haspel en Morris Terhaag speler van de week bij Sportclub Irene 1

Op een druilerige zondag waren de JO8 spelers Jayson van den Haspel en Morris Terhaag speler van de week bij de wedstrijd tussen Sportclub Irene en RKVV Vaesrade.

Voordat deze wedstrijd begon speelde het tweede team van Sportclub Irene ook een thuiswedstrijd met SSS’18 2 als tegenstander. Voorafgaand deze wedstrijd waren beide ploegen terug te vinden op plaats vijf en zes, dus het was aan- of afhaken. Na een gelijkopgaand begin trok de thuisclub de wedstrijd naar zich toe en won de wedstrijd met 3-0! De grote man aan Tegelse kant was zonder meer Mickey Gubbels, die alle drie de doelpunten voor z’n rekening nam. De eerste als echte spits nadat de keeper van SSS’18 een schot van Max Probst niet op een juiste manier kon keren, de tweede een schot in de kruising van afstand, na goed doorzetten van Jan van Rosmalen. De derde goal maakte hij met z’n hoofd na een perfecte voorzet van Wadie Boudaoud.

Kyle Sanders; Andy Hendrikx, Daan van den Ham, Jeroen Blom (58.Sem Keijsers), Luca Orval (65.Wadie Boudaoud); Quinn Holten, Jan van Rosmalen, Maike Felten (65.Mert Akozbek); Mickey Gubbels, Casper Vermeulen, Max Probst (72.Funs Titulaer)
32 Mickey Gubbels 1-0
52 Mickey Gubbels 2-0
85 Mickey Gubbels 3-0

Na deze wedstrijd was het de beurt aan Jayson en Morris om aan te sluiten bij het eerste team. Ze maakte de wedstrijdbespreking van trainer Angelo van Mil van dichtbij mee en mochten, samen met de reservespelers, een balletje trappen tijdens de warming up. Tijdens de wedstrijd zaten de tussen diezelfde reservespelers op de bank. De wedstrijd zelf werd in de 51e minuut, bij een 0-1 tussenstand, gestaakt nadat de vlam aardig in de pan geslagen was. Nadat de spelers van de week, uit handen van Sierd Janssen, nog een mooie bal met handtekeningen van de selectie gekregen hadden, zat voor hun de wedstrijd er op. Voor de spelers nog niet, de 40 resterende minuten zouden nog een keer uitgespeeld moeten worden…

Rik Wilms; Luc Beurskens, Jitse Janssen, Dylan Peperkamp, Sam Houtermans; Robin Beurskens, Giovanni Romanesco, Daan Kuik; Jeffrey Bömers, Sam Vanmaris, Nick Engels (46.Mickey Gubbels)
36 0-1

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.