Het seizoen 2022-2023 zit er op….

30 juni is officieel de laatste dag van het voetbalseizoen. Komend seizoen zullen er binnen de organisatie diverse wijzigingen plaatsvinden. Hierover wordt later gecommuniceerd. Eerst een kort woord van dank aan alle vrijwilligers en Wouter van der Ent in het bijzonder.

Wouter van der Ent was afgelopen seizoenen actief als HJO. Door een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt heeft hij helaas onvoldoende tijd meer deze functie ook komend seizoen  met dezelfde energie te vervullen. Namens de hele vereniging bedanken we Wouter voor zijn kennis en kunde, maar vooral zijn enthousiasme en positieve instelling waarmee hij met vele trainers, leiders en voetballende jeugd heeft gewerkt. Wouter zal wel actief blijven in een andere rol binnen de vereniging. We wensen Wouter heel veel succes in zijn nieuwe baan, maar hopen hem regelmatig te mogen blijven verwelkomen bij Sportclub Irene.

Naast tientallen enthousiaste vrijwilligers, leiders en trainers hebben ook vele studenten als stagiair mede een team begeleid en diverse jeugdteams voorzien van leuke en leerzame trainingen.

Diverse commissies hebben vele jeugdactiviteiten weer kunnen organiseren, waaraan honderden kinderen gedurende het seizoen hebben deelgenomen.

Ook als het even niet zo verliep als het hoorde waren er altijd mensen aanwezig die een helpende hand toestaken op welk gebied dan ook.

Afsluitend bedankt het bestuur ALLE vrijwilligers, leden en supporters voor een fantastisch seizoen en is enorm trots dat we ook dit seizoen weer hebben bewezen meer te zijn dan voetbal.

We wensen iedereen een welverdiende vakantie, houd de website in de gaten voor meer nieuwtjes de komende weken en we hopen iedereen volgend seizoen weer te mogen begroeten op ons geweldige Sportpark.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.