Gebroeders helpen eerste team Sportclub Irene aan de winst

Het was vandaag één en al broederliefde binnen de selectie van Sportclub Irene! Behalve de spelers Sierd en Jitse Janssen én Sten en Pim Jochijms kwamen ook de spelers van de week Yusuf en Ebrahim Eshagh uit hetzelfde nest.

Nadat alle feestresten na het behaalde kampioenschap van Sportclub Irene 6 op het hoofdveld waren opgeruimd konden de voorbereiding beginnen voor het duel tussen de eerste teams van Sportclub Irene en RKSV Olympia Schinveld. De 8 jarige Yusuf, verdediger bij JO9-2, en z’n 5 jarige broertje Ebrahim, (JO6/JO7) werden overal in meegenomen, van de teambespreking tot aan het warmlopen. Uiteraard mochten zij ook de aftrap nemen, er werd gescoord en ze zochten de dug-out op om tussen de reservespelers te gaan zitten.

Gescoord werd ruim tien minuten later ook door één van de spelers die op het veld bleef staan, Sierd Janssen zorgde voor de 1-0 na een assist van Sven Denessen. Ruim tien minuten later liet de thuisclub zich verrassen en werd het uit een vrije trap van de mannen uit Schinveld, 1-1. Na iets meer dan een half uur knikte verdediger Daan van den Ham een vrije trap van Sven Denessen binnen en gingen de Tricoleres de rust in met een 2-1 voorsprong.

Net na rust, nog niet alle toeschouwers hadden de kantine verlaten om zich weer langs het veld te melden, haalde Sven Denessen, na twee assist, zelf de trekker over en tekende voor een 3-1 voorsprong. Een kwartier voor tijd zorgde Pim Jochijms voor de uiteindelijke 4-1 eindstand en revancheerde Sportclub Irene zich van de nederlaag een paar maanden geleden in Schinveld. Het werk voor alle gebroeders zat er voor vandaag op. Die twee van Eshagh werden, tussen het feestgedruis van het zesde team door, in de kantine bedankt voor hun bewezen diensten. Zij kunnen iets zeggen wat de andere broertjes niet kunnen: ongeslagen tijdens hun optreden in het eerste team!

Overigens, over familiebanden gesproken, op het veld stond Robin, op de bank zat Luc, de twee neefjes Beurskens.

Irene
Rik Wilms; Robin Beurskens, Daan van den Ham, Jitse Janssen, Sten Jochijms (Nick Engels), Martijn Samson, Sam Houtermans, Sam Vanmaris (Nuri Kojil), Sven Denessen (Pim Jochijms), Sierd Janssen (Sentayehu Derks), Jeffrey Bömers
12 Sierd Janssen 1-0
25 Olaf Mazier 1-1
33 Daan van den Ham 2-1
48 Sven Denessen 3-1
74 Pim Jochijms 4-1

   

 

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!