Final League bij Sportclub Irene voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20

KNVB en ING introduceren iets nieuws: Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie.

Sportclub Irene is een van de toernooilocaties voor de allereerste editie van deze Final League.

Op zaterdag 10 juni 2023 zullen in totaal zo’n 45.000 meiden de Final League spelen bij verenigingen door het hele land. Een aantal meisjesteams uit de regio bezoekt Sportclub Irene voor hun Final League.

Sportclub Irene wil er een echte topdag van maken, dus kom gezellig langs om onze vereniging én meidenvoetbal te ontdekken.

Waarom een Final League?
De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de ‘Final League’. Omdat iedere speelster een podium verdient om te laten zien en doen wat zij kan! Met de Final League bieden KNVB en ING voetbalmeiden dit podium. Op 10 juni 2023 vindt de eerste editie van de Final League plaats.

Tot nu toe is bekend dat er drie toernooien bij Sportclub Irene plaats vinden.
Om 9.00 uur start MO13 (Sittard, FCV-Venlo, ZSV en Sportclub Irene)
Om 11.00 uur start MO17 (ST De Zwaluw/Hapse Boys, SJO Vianen Vooruit HBV, ST MDOC en Constantia)
Om 12.00 uur start MO13 ( RKMSV, SJO Vianen Vooruit HBV, ST Roggel/SVVH en EMK)

Naar alle waarschijnlijkheid komen ook de meiden van Sportclub Irene MO20 ’s middags is actie. Dit is echter op dit moment nog niet definitief bekend.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email