UPDATE! FC Robinstijn bezorgd Sed een onvergetelijk dag! (met video)

In deze voetbal loze tijd willen we nog even terugkomen op de onvergetelijke dag die Sed beleeft heeft, een ontmoeting met z’n held Danny Post.
FC Robinstijn, de organisator van dit gebeuren, heeft een werkelijk fantastische video over deze dag gemaakt. Klik op onderstaande link, en geniet er van!

https://youtu.be/DgGSEeFmx_E

—————————————————————————————————————————————————————————–

Onze speler Sed, team JO9-2, verloor afgelopen juli zijn moeder. Een hele verdrietige periode en daarom  wilden we graag iets voor hem doen zodat hij een onbezorgde, leuke dag zou beleven.

Vanwege het samenwerkingsverband tussen Sportclub Irene en FC Robinstijn kon dit op korte termijn geregeld worden. Koelie, de mascotte van VVV, zou Sed verrassen tijdens een training van de JO9-2; het zou een ontmoeting worden met het gehele elftal van VVV, meetrainen in de Koel en uiteindelijk een speciale ontmoeting met z’n grote held Danny Post. Een dag om nooit te vergeten…
Maar toen gooide corona roet in het eten, het geplande event kon niet doorgaan. Daarna maakte Danny Post bekend dat hij zou vertrekken bij VVV… help, het event werd dus voor een tweede keer gecancelled.

Maar deze wens opgeven gebeurde niet! FC Robinstijn ging over op plan B, en benaderde Danny Post. Met Pasen zou hij in Venlo zijn, en hij wilde heel graag tijd maken voor onze Sed. En zo had de JO9-2 opeens een ‘extra training’ op tweede Paasdag, op het hoofdveld van Sportclub  Irene! De jongens startten niets vermoedend aan de training… totdat Koelie het veld op kwam lopen. De JO9-2 spelers, en vooral Sed, in euforie. Toen ook Danny Post even later het veld op kwam was het feest compleet. Hij heeft met de jongens meegevoetbald, en mooie foto’s samen gemaakt. Danny Post vroeg aan het einde of hij een lift kon krijgen naar het huis van Sed, en daar stond Sed een tweede verrassing te wachten:  zijn hele kamer in VVV sferen versierd, en allerlei voetbalcadeau’s stonden klaar. Dit stond ook uitgebreid in de krant Dagblad De Limburger.

Het werd een hele leuke middag voor Sed, iets om nooit meer te vergeten!

Maurice Koppers Trainer JO9-2

PS klik hier voor het verslag uit de Limburger: https://sportclubirene.nl/door-vvv-icoon-danny-post-kan-sed-8-even-alles-vergeten/

                              

                                                         

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!