Fanatieke strijd om felbegeerde kaarttitels

Na enkele jaren pauze ivm de pandemie was het eindelijk weer zover. De kaartavond stond weer op het programma in onze kantine die sfeervol was aangekleed ivm het WK in Qatar.

Traditie getrouw op de laatste vrijdagavond van november werd er weer gestreden om de felbegeerde titels rik en toepkampioen door onze leden en kaartliefhebbers.

De opkomst was helaas niet zo groot als in het verleden maar zeker niet minder gezellig, dat had ook wellicht te maken met de wedstrijd van het Nederlands elftal eerder op de middag, met het teleurstellende resultaat 1 tegen 1 tegen een beter Ecuador. De wedstrijd werd bekeken in onze sfeervolle kantine, de uitslag was niet best en de aandacht werd dan ook snel verlegd naar de kaartavond.

De gezelligheid en het kaartplezier werd er in ieder geval niet minder om, er werd fanatiek gestreden om de felbegeerde titels rik en toepkampioen van Sportclub Irene.

Tussendoor werd er ook nog een tombola verzorgd door Annelies Dorssers waarvan de opbrengst gaat naar het toekomstige, gewenste Pannenveldje langs de kantine van Irene aan de Bakenbos. De prijzen voor tombola waren prima verzorgd, met dank aan de Plusmarkt op de Heide.

Na een felle strijd hadden we aan het eind van de avond 2 nieuwe kampioenen. De nieuwe toepkampioen is geworden Kees van Bree ofwel Keeske. Bij het rikken werd er gestreden door 5 heren en 1 dame compliment voor Nicole Geybels die zich uitstekend weerde tegen de mannen.
De uiteindelijke winnaar werd good old player uit ons vroegere 1e elfal Nico Beurskens. Proficiat!

Daarna volgde de prijsuitreiking en werden de loodjes getrokken van de tombola door Nico, en de prijzen verdeeld .

Al met al weer een ouderwets gezellige en geslaagde avond, die wellicht in de toekomst weer een vervolg krijgt.

uitslag van de avond bij het toepen
1 Kees van Bree
2 Lars van Zon
3 Nikky van Vught
4 John Schouwenberg

uitslag bij het rikken
1 Nico Beurskens
2 John Konings
3 Maurice Beurskens
4 Nicole Geybels
5 René Verwijst
6 Carry Linssen

Namens de organisatie bedankt voor jullie aanwezigheid en wie weet tot volgend jaar .

Ber, Carry, Theo en Annelies

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email