Een geslaagde, maar ook heel erg warme PSV Talentencup 2023

Op een erg warm en zonnig sportpark de Bakenbos is op zondag 9 juli het toernooi: PSV Talentencup gespeeld door teams van Kerkrade tot en met Bennekom in de leeftijdscategorie JO8 en JO9.

In een sportieve sfeer werden de poulewedstrijden afgewerkt. Al snel werd de hitte ieders grootste tegenstander. Dat mocht de pret niet drukken. De jeugdige voetballers hadden zeer grote inzet en het plezier spatte er van af. Ook de talrijk aanwezige toeschouwers lieten zich van hun beste kant zien en er werd alleen maar positief aangemoedigd. Na de pauze werden de poules naar resultaat opnieuw ingedeeld en volgde er nog een halve competitie voor de prijzen. Het was genieten van voetbal zoals voetbal hoort te zijn. Veel spelplezier, mooie acties, mooie doelpunten en af en toe speelde geluk ook een belangrijke factor, maar bovenal veel spelvreugde en enthousiaste toeschouwers!

Bij de JO8 was Unitas’59 uit Eindhoven uiteindelijk de sterkste. In een sterk deelnemersveld bleven zij Voetbaloa (2e plaats) en Sportclub Irene (3e plaats) net voor.

Bij de JO9 kwam de winnaar uit Nijmegen, te weten Quick 1888. Zij sloten een bloedstollend spannende winnaarspoule winnend af door 1 doelpuntje meer te scoren dan Voatbaloa. Sportclub Irene behaalde een goede 4e plaats in ook hier een sterk deelnemersveld.

Een groot compliment aan alle spelers en ouders voor de geweldige inzet en sportiviteit. Een nog groter woord van dank aan alle vrijwilligers, scheidsrechters, organisatie, kantinemedewerkers en PSV, die ook in deze extreem warme omstandigheden van de partij zijn geweest.

Of er foto’s zijn van deze geslaagde dag? Natuurlijk!

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.