Een “gekleurde” Buitenspelval als afsluiting

Voor de heren van Sportclub Irene JO15-3 stond op woensdag 10 mei, in het kader van de Buitenspelval, de laatste “uitwedstrijd” op het programma. Bij Zorgcentrum St. Julia vond de vijfde aflevering van dit seizoen plaats, de laatste ontmoeting met de bewoners van de Nieuwe Munt op hun locatie.

Als voorbereiding op het bezoek van de bewoners aan de thuiswedstrijd van Sportclub Irene JO15-3, die op zaterdag 20 mei plaats gaat vinden, werden de verfkwasten voor de dag gehaald. Verdeeld in drie groepen werd, per groep, een spandoek gemaakt om de jongens goed te kunnen aanmoedigen. Het werd een kleurrijk geheel, met uiteraard de rood-wit-blauw kleur prominent aanwezig!

En het gaat erom spannen, de volgende week zaterdag! Op dit moment is Sportclub Irene JO15-3 koploper, met, tot die tijd, nog twee wedstrijden te spelen. De wedstrijd op 20 mei is de laatste van dit seizoen waarin de nummer twee op dit moment, ST Volharding/Sambeek JO15-2, de tegenstander is. Als alles loopt zoals gehoopt wordt dit dus een echte kampioenswedstrijd! En hoe tof is dat de bewoners van de Nieuwe Munt dit met eigen ogen en van dichtbij mogen gaan meemaken?! Oh ja, de eindresultaten van de gemaakte spandoeken zijn dan uiteraard ook te zien!

Voor alle andere geïnteresseerde, de wedstrijd begint op 20 mei om 11.15 uur op het pas geopende kunstgrasveld!

Klik HIER voor de foto’s

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email