Derde Buitenspelval van het seizoen in het teken van wraps en Bingo!

Het was op deze 10e april tijd voor de derde Buitenspelval van dit seizoen, ‘zet ouderen niet buitenspel’. Op het programma stond wat lekkers en uiteraard gezonds voorbereiden (en eten) en een echte Bingo! Maar eerst ging de ene groep aan het werk om lekkere wraps te maken, de andere groep was bezig met het maken van fruitspiesjes.

Toen de buikjes vol waren werden er duo’s gevormd en kon de Bingo gaan beginnen. Gespeeld werd er voor een aantal mooie prijzen, gesponsord door Kerngezond! Het duurde verdomde, euh sorry, best lang voordat het eerste duo de kaart vol had. Uiteindelijk was 91 het verlossende nummer voor Frits en Ravi om Bingo te roepen en mochten ze als eerste een prijs uitzoeken. Met de overige teams werd verder gespeeld tot dat iedereen een prijs had. Opmerkelijk, de Toblerone vlogen sneller van tafel dan de “echte” prijzen…

Over twee weken alweer zitten we weer samen, voor de laatste keer dit seizoen bij St.Julia. En dan volgt op 18 mei het wedstrijdbezoek op de Bakenbos, aanvang 11 uur!

Klik HIER voor de foto’s!

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!