De Grote Clubactie gaat weer van start

Beste leden,

Dit jaar doen wij weer mee met De Grote Clubactie. Voor Sportclub Irene is dit een belangrijke en waardevolle actie om samen met de leden extra wensen in vervulling te brengen. Voorgaande jaren hebben wij geld ingezameld voor een kunstgras panna-veld naast de kantine. Dit geld staat nog steeds gereserveerd. Door de toekomstige ontwikkelingen op sportpark de Bakenbos staat het kunstgras panna-veld vooralsnog geparkeerd.

Wij willen ons samen met jullie inzetten voor de aanschaf van een opblaasbare voetbal boarding en een digitale snelheidsmeter. Deze kunnen gedurende het seizoen diverse keren worden ingezet voor extra spelplezier en bij activiteiten zoals het jeugdkamp of voetbalschool.

De start van de actie is op zaterdag 23 september 2023. Op die dag starten alle deelnemende verenigingen door heel Nederland met de verkoop van hun loten.
De trekking is op 28 november 2023. Dus is er circa 8 weken de tijd om loten te verkopen. Iedere speler krijgt een eigen boekje met loten en een persoonlijke QR-code.

Er zijn 5 prijzen te winnen voor Sportclub Irene Jeugdleden die de meeste loten verkopen. Deze winnaars ontvangen een Robey trainingspak en een voetbal voor hun inzet. Voor het bestverkopende seniorenteam zijn er warmloopshirts te winnen van het merk Robey. Met onze vereniging doen er ruim 700 leden mee aan De Grote Clubactie! Ons doel is per lid minimaal 3 loten te verkopen.

De loten zijn vanaf zaterdag 23 september, per team af te halen, in het wedstrijdsecretariaat.

Alvast dank voor jullie medewerking en wij wensen iedereen veel succes met het verkopen van de loten!

Sportieve groet, bestuur Sportclub Irene

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!