Creatieve Buitenspelval als voorbereiding op de wedstrijd MO15

Het is woensdag 18 mei, buiten dik 30 graad, maar binnen, in de recreatiezaal bij Sint Julia, een prima temperatuur voor de laatste “Buitenspelval-thuiswedstrijd” van de bewoners van de Nieuwe Munt van dit seizoen. En deze stond in het teken van het bezoek aan de wedstrijd van Sportclub Irene MO15 komende zaterdag. Want om de meiden zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen ging iedereen aan de slag met het maken van twee  aanmoedigingsdoeken. De één ging iets handiger met een kwast om dan de ander, maar de meest creatieve doeken werden gemaakt! Het zal de meiden komende zaterdag absoluut motiveren tot een topprestatie, in hun wedstrijd tegen koploper Baarlo MO15. Enne, oh ja, de eindresultaten zijn zaterdag te bewonderen op Sportpark de Bakenbos, aanvang 13.00 uur.

Klik HIER voor de foto’s!