Bewoners de Nieuwe Munt inspireren Sportclub Irene MO15 tot een prima wedstrijd!

Drie dagen na het maken van spandoeken stond (helaas alweer) de laatste ontmoeting van dit seizoen plaats tussen de bewoners van de Nieuwe Munt en het team van Sportclub Irene, de MO15. En deze vond plaats op Sportpark Bakenbos, waar de bewoners naar de wedstrijd van de meiden tegen koploper Baarlo kwamen kijken.

Voorafgaand de wedstrijd werden de bewoners getrakteerd op een broodje frikadel of kroket, waarna iedereen met een goed gevulde maag op het terras de wedstrijd kon bekijken. Na afloop was de fotosessie, waarbij jong en oud met elkaar op de foto ging, uiteraard met de gemaakte spandoeken. De ontmoeting werd afgesloten met een samenzijn in de koffiecorner, met een drankje en een stuk vlaai.

Voor wat betreft de wedstrijd, Sportclub Irene bood de kampioenskandidaat zeer goed tegenstand. Na een 0-1 ruststand was het Aya die met een hard genomen vrije trap de 1-1 binnenschoot. Op het laatst konden de gasten van de overkant van de Maas (overigens ook een vereniging waarbij “de Buitenspelval” een begrip is) toch nog uitlopen naar een 1-6 overwinning, maar het moest er hard voor werken. Op het terras werd nog gespeculeerd op welke manier de meiden van Sportclub Irene geholpen konden worden, volgde de één na de andere aanmoediging en/of aanwijzing, maar het mocht helaas niet baten. Maar na afloop waren de complimenten voor het team van Sportclub Irene!

We kunnen terugkijken op een (door de corona) kort, maar zeer geslaagd seizoen van de Buitenspelval, met grote dank ook aan KERNgezond en de Nieuwe Munt (Susan). Volgend seizoen komt er uiteraard een vervolg, met welk team laten we nog even in het midden.

Klik HIER voor de foto’s van en rondom de wedstrijd!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email