Ber Cremers overleden!

Vandaag bereikte ons het droeve bericht dat een van onze nog langst levende leden Ber Cremers in de leeftijd van 88 jaar overleden is.

Ber werd direct na de 2e wereldoorlog lid van de Tegelse Herten en was ruim 77 jaar lid van onze club. Toen in 1949 de fusie met vv Tegelen, vv Steyl en de Tegelse Herten tot stand kwam en het voetbal in Tegelen een enorme boost kreeg bleef zijn talent niet onopgemerkt en speelde hij in de hoogste jeugdteams van de fusieclub Sportclub Irene.  Vanaf het midden van de jaren 50 van de vorige eeuw begon met name het 1ste elftal de vruchten van de fusie te plukken. Sportclub Irene was in het Zuiden van Nederland het te kloppen team. Eind jaren 50 streed het 1ste elftal zelfs voor het landskampioenschap bij de amateurs. Ber maakte deel uit van dat team en was jarenlang aanvoerder van het succesvolle 1ste elftal.

Buiten het veld maakte Ber zich ook verdienstelijk voor de club. Hij was onder andere jeugdleider en maakte ook deel uit van het jeugdbestuur waarin hij met mannen van het 1ste uur een zeer succesvolle tijd kende bij en met onze club.

Na deze periode maakte hij deel uit van de klussenploeg en bovenal was hij een trouw supporter van ons 1ste elftal waar hij tot voor de corona pandemie uitbrak samen met zijn maat Sjraar Jacobs alle thuis maar ook de uitwedstrijden van ons 1ste elftal op de voet volgde.

Hij schroomde het niet om, ook al was hij maar gewoon supporter, zijn mening onder stoelen of banken te steken.

Maar ook de tand des tijds kreeg Ber in zijn greep. Helaas kon hij de wedstrijden van het 1ste, hoe graag ook, niet meer bezoeken en is hij vanmorgen na een kort ziekbed rustig ingeslapen

We zullen Ber aanstaande zondag met 1 minuut stilte voorafgaande aan de thuiswedstrijd van ons 1ste elftal tegen  VV Laar herdenken.

Wij wensen zijn zoon Rick en verder familie heel veel sterkte om het verlies van Ber te verwerken

Bestuur Sportclub Irene

Deel dit bericht

Meer nieuws

Sportclub Irene 2 zoekt een assistent scheidsrechter
Faassen Plants viert 100-jarig jubileum!
Kick off Sportclub Irene selectie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025.