6e editie Bakenboschallenge op zondag 24 april 2022

Zaterdag 23 en zondag 24 april zal Sportpark Bakenbos niet alleen door voetballers bezocht worden. Op zondag zal het sportpark fungeren als start en finish locatie voor de 6de editie van de BBC. De Bakenboschallenge is een mountainbike toertocht.

De bepijlde route zijn afstanden van 50 of 25 km met een voor beide afstanden dezelfde pauzeplek. Starten is mogelijk tussen 08:30 en 10:30 en inschrijving kan in de coffee-corner bij Sportclub Irene. De kosten bedragen € 8,- per deelnemer. Natuurlijk is er na de tocht soep met een broodje te koop in of rond de kantine bij Sportclub Irene.

Aan de laatste editie hebben ongeveer 600 mountainbikers deelgenomen.

Op zaterdagmiddag 23 april wordt begonnen met het inrichten van de start- en finish locatie en op de zondagmorgen wordt er weer vroeg begonnen met de laatste voorbereidingen. Voor beide dagen is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Op de zaterdag om alles mee klaar te zetten, op de zondag voor aan de inschrijftafel, controle aan de poort, parkeerplaats en het opruimen van de finish locatie. Vanaf 15:00 wordt er gezamenlijk afgesloten met een hapje en drankje in de kantine van Sportclub Irene.

Alle voetbal vrienden houd rekening met drukte op het park en parkeerplaats op 24 april tussen 07:30 en 15:30.

Aanmelden om mee te helpen kan bij Barry van den Ham

Sportclub Irene meer dan voetbal.

                                       

Deel dit bericht

Meer nieuws

Indelingsprotocol voor Sportclub Irene-jeugd voor het seizoen 2024/2025
Update: Meiden Sportclub Irene alweer kampioen! (incl. verslag wedstrijd)
Vacature: Sportclub Irene zoekt dames (25+) om team te versterken!