5-Daagse Clinic Fundacion Real Madrid in juli

Beste Irene voetballers en voetbalsters,

Na een succesvolle clinic in 2021 komt de Fundacion Real Madrid wederom van 25 t/m 29 juli 2022 naar Tegelen voor een 5-Daagse Clinic op Sportpark de Bakenbos.

Onder leiding van Vicenzo Frangiamore zullen de trainingen worden verzorgd met nieuwe innovatieve trainingsmethodes.

Wil jij trainen als een echte professional in het trainingstenue van Real Madrid? Doe mee en maak kans op een trainingsstage bij Real Madrid samen Daan en Thur van vorig jaar! Deze stage zal later dit jaar plaatsvinden als de verbouwing van Estadio Santiago Bernabéu klaar is.

Profiteer de hele maand van de vroegboekkorting voor de eerste 30 aanmeldingen. De opbrengsten worden door Fundacion Real Madrid gebruikt voor het organiseren van clinics in ontwikkelingslanden.

Tevens stelt Sportclub Irene voor alle Irene leden die zich aanmelden een kadobon twv € 20 beschikbaar, te besteden in de webshop van Irene.

Meld je aan via https://frmclinics.nl/sportclub-irene-2022

• Voor meisjes en jongens van 7 tot 16 jaar